Vi har lämnat över verksamheten till Anna Thor tills vidare. Ni når henne på 0702-598236 eller bokar här>>

Vi sprayar hela eller halva kroppen med högkvalitativa produkter från That’so och MineTan som tagit Sverige med storm. Solduschen ger rekordsnabb effekt, aktiverar hudens naturliga pigment och ger en härlig och fräsch färg. Vi sprayar med air-brush spruta. Läs mer om utbudet och de olika produkterna på bokningssidan>>

Bronzern ger en omedelbar gyllene färg, medan de aktiva ingredienserna arbetar ytterligare i 1-6 timmar för en ännu intensivare färg. Den hjälper även till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, dessutom ökar hudens återfuktning och spänst.

That´so har hyllats i flera av Sveriges ledande livsstilsmagasin, och
rekommenderas av bland andra Plaza Kvinna, Femina, Damernas Värld och branschtidningen Kosmetik.

Välj mellan flera olika färger. Vi anpassar färgen efter varje kunds behov.


INFÖR BESÖKET
* För att uppnå bästa resultat är att börja återfukta kroppen ordentligt några dagar innan bokad tid. Efter dusch smörj in med en fet kroppslotion eller body butter.
* Vid ev vaxning eller rakning bör det ske senast 48h innan.
* Skrubba/Peela kroppen ordentligt 1 eller 2 dagar innan du kommer. Gärna med tvål och skrubbhandske.
* Duscha senast på morgonen samma dag som du kommer. Duscha inte precis innan du kommer.
* När du kommer ska du inte bära smink, hudkräm, bodylotion, parfym eller deodorant.

Klä dig gärna i mörka, löst sittande kläder.
Träna inte eller annan fysisk aktivitet som får dig att svettas innan du har duschat.

EFTER SPRAYTAN
Duscha bort överflödig bronzer ca 1-6 timmar efter sprayningen. Hur länge färgen ska sitta beror på vilken vätska vi väljer. Håll första duschen kort och duscha bara av dig färgen. Använd inte tvål. Dutta dig torr med handduk. Om man tränar och svettas första dygnet efter en spraytan kan det göra att den bleknar fortare. Raka dig även sparsamt. Håll dig borta från  pooler och spa det första dygnet eftersom kloret gör att brännan bleknar fortare.


FRÅGOR OCH SVAR
Kan man sola med That’so’s Brun utan sol produkter?

Svar: Ja! De påverkar inte din solning eller din naturliga solbränna. När du solar ute så blir du brun på ett djupare hudlager än det din brun utan sol sätter sig på.

Färgar era brun utan sol produkter av sig?

Svar: Nej, våra produkter färgar inte av sig efter att produkten är absorberad och har torkat färdigt.
Vänta gärna en stund med att klä dig efter att du applicerat din brun utan sol. Satsa på att använda mörka, löst sittande kläder av anledningen att skydda både din brun utan sol färg ifrån att bli ojämn och från att missfärga dina kläder.

Skulle färgen färga av sig så går det att tvätta bort. Brun utan sol-ämnen är dock ofta svårare att få bort ifrån syntettyger än exempelvis bomull där de ofta försvinner utan problem.

Duscha av dig efter att färgen har nått sin färdiga färg. Detta minskar chansen att brun utan sol-produkten skulle färga av sig eftersom att det yttersta ”färgvisande” lagret försvinner. Efter att du duschat så är chansen väldigt liten att produkten färgar av sig. Vi rekommenderar att duscha av dig innan du går och lägger dig istället för på morgonen för att slippa att färgen färgar av sig på lakanen.


Hur ofta bör jag applicera min brun utan sol-produkt för att färgen ska hålla?

Svar: För de flesta räcker det med med att applicera produkten var 8-14:e dag för att upprätthålla färgen. Tränar du och sportar mycket eller duschar ofta så försvinner färgen ofta snabbare.

Kan jag använda era produkter när jag är gravid? 

Svar: Ja, du kan använda That’so brun utan sol produkter och MineTan när du är gravid och även våra self-tanningsprayer.

Boka tid

Bokar tid gör Ni här>> Om du inte finner den tiden du önskar skicka ett mail till info@glitzy.se eller telefon 0761-835628. Vi är sjukt flexibla och löser det mesta ;)

Utöka vårt sortiment

Vi vill erbjuda våra kunder det allra senaste och bästa på marknaden så inom kort kommer vi utöka sortimentet med fler varumärken, nyanser och som dessutom bara kräver en timme på huden.

utrustning

Vi använder oss av proffsutrustning där man kliver upp på en platå som sätter igång en fläkt som suger upp spraytan-dammet.

 

Instagram @studiobeautyspraytan

Följ oss gärna på instagram för bilder och speciella erbjudanden. Vi blir självklart väldigt glada om Ni laddar upp en bild efter Ert besök hos oss och hänvisar till vårt konto @studiobeautyspraytan. Vår hashtag är #studiobeautyspraytan